BÉRLÉS

Vásárlás helyett választhatja az online pénztárgép bérlését határozott, vagy határozatlan időre is!

online pénztárgép Bérlése
határozott, vagy határozatlan időtartamra
Választhatja online pénztárgép bérlése szolgáltatásunkat, amennyiben szezonális üzlettel rendelkezik vagy kitelepüléses rendezvényen vesz részt
N

Alacsony havidíj

Akár havi 5000 Ft + ÁFA havidíj ellenében, ha szeretné határozatlan időre is bérbe veheti kiváló pénztárgépeink egyikét. Felmérjük üzlete igényeit és közösen kiválasztjuk az Önnek megfelelő konstrukciót.

N

Kiszámítható költség

Nem kell egy összegben sok tízezer forintot kifizetni egy új online pénztárgép megvásárlására, bérlés során a havidíj nem változik, hosszú időre tud tervezni a költségekkel.

N

Választható géptípus

Bérelni kívánt pénztárgépét teljes termékpalettánkról kiválaszthatja, attól függően milyen üzletről van szó. Elmondja, milyen funkciókra van szüksége, mi pedig segítünk kiválasztani.

Q

Ingyenes felülvizsgálat

Bérlés esetén az kötelező éves felülvizsgálat díját nem számlázzuk ki, önköltségen végezzük el. Ez az összeg jelentős megtakarítást jelent minden évben.

Q

Cseregép biztosítása

Bérleti szerződés kötése esetén sosem kell aggódnia, hogy pénztárgép nélkül marad. Amennyiben online pénztárgépe meghibásodna, azonnal biztosítunk csere pénztárgépet.

Q

Nincs munkadíj

Bérelt pénztárgép szervizelésének esetén munkadíjat nem számolunk fel, a költségek kimerülnek az anyagáraknál, így jelentős költségektől szabadul meg.

Választható típusok
tekintse meg választható pénztárgépeinket!

Áraink nettó árak, a 27% ÁFA-t nem tartalmazzák!