Éves felülvizsgálat

Jelentkezzen online egyszerűen, kényelmesen

Egyszerű, kényelmes és gyors megoldás, hogy jelentkezzen online pénztárgépe éves felülvizsgálatára. Ezt az ellenőrzést az előző évi időpontot követő 365 napon belül kötelezően meg kell ejteni, ellenkező esetben egy nap csúszás után is büntethet az adóhatóság. Ennek elkerülése végett érdemes előre, akár egy hónappal a lejárat előtt bejelentkezni, hogy biztosan időben és szakszerűen megtörténjen.
Ez a felülvizsgálat nem csak a NAV, de az Önök érdekeit is védi, hiszen a felülvizsgálat során előkerülhetnek olyan hibák is, melyek az adott pillanatban még könnyen orvosolhatók, de ha nincsenek kezelve, az a pénztárgép súlyos (és költséges) meghibásodásához vezethetnek.
Felülvizsgálat során ellenőrizzük a pénztárgép akkumulátorait, a rajta futó szoftver verzióját, hogy a kommunikáció a NAV szervereivel megfelelő-e, és felhívjuk a figyelmet minden olyan hibára/hiányosságra, amit tapasztalunk.
Jelentkezzen most, és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy egy megfelelő időpontban, az Ön működését legkevésbé zavarva megejtsük az ellenőrzést.

3 + 14 =