Mi lesz veled, Felülvizsgálat?

 

 

Ebben a veszélyes időszakban senki sem enged a közelébe olyan embert, akiről biztosan tudja, hogy sok emberrel érintkezik sok helyen. Egy értékesítő, egy szerelő, kifejezetten kockázatos személy lehet. Szerencsére cégünk minden alkalmazottja kiemelten figyel a higiéniára amúgy is (egy kisbaba mellett erre figyel az ember). Jelenleg még jobban odafigyelünk arra, hogy se ügyfeleink, se a saját egészségünk ne forogjon veszélyben.
Ennek megfelelően kiszállásnál gumikesztyű és maszk már ugyanúgy az alapfelszerelésünk része, mint a csavarhúzó és a plombanyomó. Ezen felül minden pénztárgépet és környezetét speciális, sebészi eszközök fertőtlenítésére használt fertőtlenítővel kezelünk. Első a biztonság, ha felülvizsgálat, akkor is!

 

 

 

A pénztárgépek éves felülvizsgálatának elvégzésével kapcsolatban nemrég megérkezett az első állásfoglalás. Ennek értelmében a felülvizsgálattal kapcsolatban a járványügyi irányelveket kell követni. Amennyiben megoldható a felülvizsgálat személyes érintkezés nélkül, javallott elvégezni, viszont ha nem, vagy nem biztosított a megfelelő védelem, akkor nem kötelező. A kormány által kihirdetett veszélyhelyzet ideje alatt lejáró pénztárgép éves felülvizsgálatokat a NAV vis maior fogja elkönyvelni, viszont annak lejárata után rövid időn belül pótolni kell majd! Az erről szóló közlemény itt olvasható.

 

 

 

Ez azt eredményezi majd, hogy a veszélyhelyzet lejártát követően egy időben rengeteg felülvizsgálat halmozódik fel minden szerviznek. Mivel januártól szoros partneri kapcsolatban vagyunk a Leichter Irodatechnika Kft-vel, így cégünknek rendelkezésére áll minden erőforrás, hogy a felhalmozódott ellenőrzéseket elvégezze.
Ettől függetlenül azt javasoljuk, hogy amennyiben megoldható, jelentkezzen, hogy el tudjuk végezni, még a felülvizsgálat lejárata előtt, így mindenféle bonyodalomtól mentesüljön. Cégünk rugalmas időpontokkal tudja fogadni a jelentkezéseket. Előzetes megbeszélés esetén bármekkora mennyiségű kellékanyagot is tudunk szállítani, amennyiben kérik.

 

 

 

 

Online számla

 

 

A következő fontos kérdés, ami sok embert foglalkoztat, hogy mi lesz most az idén nyárra tervezett online számla bevezetésével?
Sajnos erről nincsenek még információink, de amint tudunk valamit, jelentkezünk. Addig is lélekben készüljenek fel, mert nemsokára jelentkezünk egy bejegyzéssel, amiben bemutatjuk majd partnerünk saját fejlesztésű számlázó megoldását, ami az egyszerű, letisztult, gyors, okos jelzőkkel írható körül. A tesztelése már folyamatban van, a dolgok jelenlegi állása szerint a nyári bevezetés nem okoz majd gondot.